Geluidsinstallatie

Riddersma Events levert en installeert muziekinstallaties voor verschillende toepassingen. Of het nu een mobiele geluidsinstallatie betreft of een totaaloplossing voor uw horecagelegenheid, zaal of theater. 
Wij helpen u graag met het vinden van de perfecte installatie voor uw toepassing. Bij het adviseren en installeren van een geluidssysteem spelen we in op uw wensen bijvoorbeeld op welke plaats u wilt dat het geïnstalleerd wordt. Veiligheid en uitbreiding op de lange termijn zijn essentiële punten die wij behandelen voor wij een installatie op maat plaatsen. 


Lichtinstallatie

Wilt u uw zaak voorzien van nieuwe verlichting dan kan Riddersma Events u hierbij adviseren en ondersteunen. Naast de keuzen voor lampen adviseren wij u ook bij het kiezen van de juiste lichtsturing. U kunt ervoor kiezen een eenvoudige sturing te nemen die door iedereen van het personeel bediend kan worden, of u kiest voor een uitgebreide sturing. Installatiewerken zijn maatwerk trajecten en we komen dan ook graag met u in contact om de mogelijkheden te bespreken.