Totaal verzorgd feest/evenement

Riddersma Events kan ook uw gehele evenement verzorgen. Wij regelen dan het hele evenement waarbij wij u het werk uit handen nemen. Alles zal met u gecommuniceerd worden en er gebeurt niks zonder uw toestemming. Wanneer u het ergens niet mee eens bent passen wij het direct aan naar uw wens. Zo regelt Riddersma Events indien nodig alle vergunningen, beveiliging en dergelijke. Ook stellen we een evenementenplan op. Daarnaast regelen we de complete promotie, van drukwerk tot social media. Ook hebben wij goede contacten met meubel en interieur verhuurders. Wij hebben de kennis aan boord om de juiste mensen in te zetten, de juiste materialen te vinden en alles voor u te bundelen tot een duidelijk verhaal. Door het inhuren van diensten van bedrijven uit deze sector kan Riddersma Events met haar ervaring vaak een zeer aantrekkelijke prijs voor elkaar krijgen. U heeft contact met 1 persoon in plaats van met meerdere en u wordt iedere week op de hoogte gehouden met de stand van zaken. Indien u ergens bij betrokken wil worden of iets uw beslissing vereist wordt dit direct aan u gemeld en in de wekelijkse bespreking doorgenomen. 


Ondersteunend event management

Indien u zelf over de tijd en kennis beschikt om uw evenement te organiseren maar bepaalde onderdelen niet ziet zitten of er niet aan toe komt, dan kunnen wij u daar waar nodig ondersteunen. Zo kunnen wij bevoorbeeld helpen met de eerste opzet. We maken een plan en presenteren die bij de desbetreffende gemeente en vragen vergunningen voor u aan. We kunnen plannen opstellen met het desbetreffende beveiligings bedrijf, EHBO aanbieders, Brouwers, en leveranciers van licht, geluid, podium, aankleding, meubulair e.d.
 
Bij ondersteunende diensten weet u beter waar u aan toe bent, wij kunnen u helpen met het beantwoorden van lastig vragen en onze ervaring met u delen. Zo krijgt u een goed beeld van wat de risico's en mogelijkheden zijn. Event ondersteunende diensten hoeven niet duur te zijn, neem eens contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.