Totaal verzorging van uw evenement

 


Audio

Tijdens een evenement is het van belang dat sprekers goed te verstaan zijn en muziek helder en zuiver klinkt. Om dit te realiseren werken we bij Riddersma Events met onder andere HK audio speakers. Naast het gebruik maken van kwalitatief goede apparatuur is het belangrijk om het systeem aan te passen op de aanwezige ruimte. Wanneer u bij Riddersma Events een offerte aanvraagt bekijken wij dan ook graag samen met u de locatie. 

Video

Niets is zo vervelend als het niet kunnen zien van een filmpje of presentatie voor bezoekers van uw evenement. Daarnaast is het voor de presentator zonde omdat op deze manier niet het gehele verhaal duidelijk wordt overgebracht. Riddersma Events bied daarom verschillende oplossing wanneer video's of presentaties vertoond worden. De oplossing waar voor gekozen wordt is afhankelijk van het type evenement en de ruimte waarin de presentatie plaats vind.

Verlichting

Niet alleen goed beeld en geluid is van belang, u wilt dat u bezoekers volledig meegenomen worden in het verhaal dat u wilt vertellen. Hierbij is het belangrijk dat de sfeer aansluit op uw evenement. Door gebruik te maken van verlichting kunt u onder andere de ruimte omtoveren in een omving die aansluit op uw onderneming of uw feest. Een andere reden om verlichting te gebruiken is om sprekers uit te lichten of nadruk te leggen op objecten.


Ondersteunend event management

Indien u zelf over de tijd en kennis beschikt om uw evenement te organiseren maar bepaalde onderdelen niet ziet zitten of er niet aan toe komt, dan kunnen wij u daar waar nodig ondersteunen. Zo kunnen wij bevoorbeeld helpen met de eerste opzet. We maken een plan en presenteren die bij de desbetreffende gemeente en vragen vergunningen voor u aan. We kunnen plannen opstellen met het desbetreffende beveiligings bedrijf, EHBO aanbieders, Brouwers, en leveranciers van licht, geluid, podium, aankleding, meubulair e.d.
 
Bij ondersteunende diensten weet u beter waar u aan toe bent, wij kunnen u helpen met het beantwoorden van lastig vragen en onze ervaring met u delen. Zo krijgt u een goed beeld van wat de risico's en mogelijkheden zijn. Event ondersteunende diensten hoeven niet duur te zijn, neem eens contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.