Wat heeft een goede drive in show in Bergen op Zoom?Voldoende geluid

Omdat ieder feest anders is, en ieder feest verschilt in grootte zal het geluid altijd afgestemd moeten worden op het publiek. Klinkt eenvoudig, maar in de werkelijkheid laten veel dj’s dit achterwege. Wanneer u een drive-in show boekt in Bergen op Zoom zal deze van tevoren nagaan hoeveel personen er aanwezig zullen zijn, zodat hij of zij het geluid kan aanpassen.

Verlichting

Vaak wordt verlichting achterwege gelaten wanneer er een feest georganiseerd, toch speelt verlichting een belangrijke rol. De verlichting die een drive-in show in Bergen op Zoom verzorgd zorgt voor een sfeer creërend effect onder de aanwezigen. Hierdoor zal de ervaring van het feest een extra waarde krijgen. De ruimte kan naar een rustgevende wens worden verlicht met parren of spots, of kan met bewegend licht worden omgetoverd naar een echte discotheek.

Muziek

De muziek, daar draait het natuurlijk allemaal om bij het boeken van een drive-in show in Bergen op Zoom. Met de ruime ervaring van de dj’s weten zij ter plekke de muziek goed af te stemmen op uw publiek. Echter raden wij het aan en ruim van tevoren contact op te nemen met de dj, om met hem of haar uw eigen muziekkeuze te overleggen, op deze manier worden mogelijke teleurstellingen tijdens het feest grotendeels vermeden en bouwt u tegelijkertijd een band op met de dj.

Special effects

Special effects maken een steeds groter deel uit van een hedendaags feest. Wanneer u uw feest in Bergen op Zoom extra bijzonder wilt laten maken en de beleving optimaliseren kunt ook u gebruik maken van special effects. Denk bij special effects aan lasers die over het publiek bewegen, rookmachines of de traditionele confettishooters waarmee u de hele ruimte extra kleur meegeeft. Wel raden wij aan om van tevoren altijd afspraken te maken met de locatie, om hier misverstanden met special effects te voorkomen.


Waarom Riddersma Events?

Vaak is het zo dat wanneer u klant bent bij een bedrijf dat drive-in shows voorziet u gebonden bent aan een dj. Riddersma Events zorgt ervoor dat u zelf kunt kiezen welke dj komt draaien op uw feest in Bergen op Zoom. In een kennismakingsgesprekl wordt in overleg met u besproken welke muziek u wilt horen tijdens het feest, omdat u uw gasten in Bergen op Zoom het beste kent gaan we vooral uit van uw feedback hierop. Daar staat tegenover dat wij als specialist een grote hoeveelheid ervaring hebben die van past komt bij het kiezen van de dj. Muziek die u thuis luistert kan namelijk te rustig zijn voor uw feest, of het is juist een zeer specifiek genre waar andere mensen weinig tot niets mee hebben. In dat geval zal de drive-in show die van Riddersma Events ervoor zorgen dat uw wensen worden gecombineerd met de ervaring die hij uit het verleden haalt.
Het gesprek dat u heeft voorafgaand aan uw feest vind plaats bij Riddersma Events op kantoor, dit kan ik Breda of in Middelburg zijn. Afhankelijk van uw beschikbaarheid is er de mogelijkheid om uw feest in Bergen op Zoom te bespreken in de avonduren of overdag. Tijdens het gesprek worden naast de wensen voor de muziek ook wensen met betrekking tot de aankleding van uw feest besproken. Denk hierbij aan het plaatsen van accupots die objecten uitlichten of ervoor zorgen dat uw gasten niet verdwaald raken na afloop van het feest.
 


Belangrijke momenten tijdens uw feestIndeling

Sommige zaken kunnen niet worden weggelaten tijdens een feest in Bergen op Zoom, deze komen namelijk altijd aan bod. Bijvoorbeeld het ontvangen van de uitgenodigde mensen, een hapje eten en wanneer nodig het proostmoment. Een dj kan hier gemakkelijk op inspelen wanneer hij of zij van tevoren het programma ontvangen heeft, dit is vooral bij bruiloften op (huwelijks)jubilea het geval. De dj kan deze informatie zo namelijk indelen voor zichzelf waardoor de avond soepel zal verlopen.

Opening

Een opening is bij een verjaardagsfeest van belang door het zingen van een liedje voor de jarige, en bij een bruiloft voor het dansen van de openingsdans. Dit was vroeger vanzelfsprekend, tegenwoordig zien we dat steeds meer bruidsparen de openingsdans weglaten en deze vervangen door bijvoorbeeld een openingsnummer die alle aanwezigen uitnodigt om gezamenlijk te dansen. De dj kan hierbij alle gasten op de dansvloer vragen waardoor het moment als bijzonder mooi zal worden ervaren. In overleg met de dj  kunnen de mogelijkheden worden besproken en kan de dj u, waar nodig, advies geven.

Verassingen

Een verschijning die we vaak zien op feesten en partijen; een voordracht door vrienden, kennissen of familieleden in de vorm van een toespraak of zelfs een hele act. Wij raden aan om dit ruim op tijd door te geven aan de dj, zo kan deze een eventueel nummer klaarzetten of de voordracht aankondigen. Ook kan hij of zij ingrijpen waar nodig, bijvoorbeeld als het allemaal wat langdradig begint te worden, of wanneer het niet helemaal vlekkeloos verloopt. Ook is het raadzaam om te informeren of de dj een microfoon ter beschikking stelt die gebruik mag en kan worden door de aanwezigen, dit voorkomt teleurstellingen.

Afsluiting

Het einde, datgene dat ieder feest helaas heeft. Echter hoeft het einde niet als een pijnlijk moment worden ervaren, de dj kan hier namelijk volledig naar wens op inspelen. Wilt u bijvoorbeeld de avond afsluiten met de meest foute hit die u kent? Of heeft u een eigen manier bedacht om de avond feestelijk af te sluiten met alle aanwezigen? Dan is dit natuurlijk allemaal mogelijk. Mocht u liever een meer van de klassieke aanpak zijn dan kan de dj door blijven draaien tot alle gasten de ruimte hebben verlaten.