Wat is een catchbox?

De naam catchbox zegt het eigenlijk al, een box die je kan vangen. Een catchbox wordt tegenwoordig veel en vaak gebruikt bij evenementen. In deze box zit een draadloze microfoon verwerkt waar je in feite je vraag/opmerking in kan zeggen. Vervolgens ''gooi'' je deze terug naar de evenementleider.  Doordat de catchbox een slim apparaat is zet deze zichzelf uit terwijl deze gegooid word dit om  bijgeluiden te verkomen. 
Naast deze praktisch is, geef het ook een leuk element aan uw meeting of evenement. Want voor je het weet is de catchbox in uw handen.
Een catchbox bestaat uit een paar delen.
  • De kubusvormige hoes met een draadloze microfoon erin gebouwd
  • Zender en ontvanger
  • Een hoes om de catchbox. Eigen bedrijfslogo op de hoes is mogelijk.
Bekijk ook dit filmpje om te zien hoe u een catchbox gebruilkt
De Catchbox pro

De catchbox pro is uitermate geschikt voor grote evenementen, congressen of wat u maar wilt. Je kan deze goed aansluiten aan alle grote merken  wat betreft zenders en ontvangers en is geschikt tot wel 2000 personen. De batterij duur van de pro versie is tot wel 20 uur en heeft een bereik van ongeveer 90 meter waardoor hij in de grote zalen goed tot zijn recht komt.  Het idee en de werking is hetzelfde als de andere catchboxen en is verkrijgbaar in verschillende kleuren en logo's 


De Catchbox plus

De catchbox plus is perfect geschikt om de show te stelen bij de grote evenementen. Deze versie van de catchbox is geschikt tot zalen waar 1000 mensen zitten. Ook het bereik van deze catchbox mag u best enorm noemen met zijn 100 meter. Nog een pluspunt om voor de catchbox plus te kiezen is dat je twee zenders op 1 ontvanger kan aansluiten. Ook is het mogelijk om maximaal 8 van deze catchboxen in 1 zaal te gebruiken. Door zijn DECT-technologie is er geen stroing met de andere apparaten. UIteraard is deze catchbox verkrijgbaar in de door u gewenste huisstijl.


De Catchbox lite

De catchbox lite is de ideale oplossing voor als je een catchbox wil gebruiken in een klaslokaal of een andere kleine zaal. Deze catchbox is geschikt tot ongeveer 100 personen en heeft een bereik van ongeveer 30 meter, dat is dus veel minder dan de andere versies van de catchbox. De Catchbox lite heeft ook de auto mute functie, dit houd in dat de catchbox zelf aanvoelt wanneer deze wordt gebruikt ja dan wel niet. zodoende bespaar je dus batterij. De batterij van de catchbox lite is ongeveer 10 uur, dus deze gaat wel even mee.
Ook de catchbox lite heeft net als andere andere catchboxen de mogelijkheid om geleverd te worden in de door u gewenste  huisstijl. Dit zorgt natuurlijk voor een professionele uitstraling over uw catchbox.

Contact

Natuurlijk staan wij van Riddersma events klaar om uw vragen te beantwoorden over de catchbox of over 1 van onze andere producten. Klik op de link voor al onze contact gegevens of maak gebruik van onze chatfunctie.