Afgeronde licht en geluidsinstallatie projectenCircus Renz
Berlin

Riddersma Events realiseerde een volledig nieuwe licht installatie voor Circus Renz Berlin. De installatie bestaat uit een 56 tal ip64 ledparren, de voorstellingen van Circus Renz vinden plaats in een tent waar een hoge luchtvochtigheid kan onstaan. Daarnaast is de tent niet verwarmd waardoor een koude omgeving van toepassing kan zijn. Door gebruik te maken van outdoor fixtures wordt de kans op storing tot een mininum beperkt.
 
 
Wilt u de verlichting in uw zaak veranderen of vernieuwen? Neem contact op met ons om de mogelijkheden te bespreken.
 
 

Minitheater Vereniging 

In opdracht van het minitheater in Middelburg hebben we de volledige geluidsinstallatie onder handen genomen. De aanwezige speakers en versterkers zijn volledig schoon gemaakt zodat deze de komende jaren weer intensief gebruikt kunnen worden .Daarnaast is ervoor gekozen om de controlroom een upgrade te geven, onder andere een nieuwe mentafel werd geinstallalleerd en de bekaling is nagemeten om bedrijfszekerheid van de installatie te waarborgen.
 
Wilt u uw installatie een onderhoudsbeur geven of een service overeenkomst sluiten? Neem contact op met ons om de mogelijkheden vrijblijvend te bespreken.
 
 

Vestzak theater Vlissingen

Het Vestzek Theater in Vlissingen heeft ervoor gekozen om een volledig nieuwe geluidsinstallatie aan te schaffen bij Riddersma Events. Als officieel Hk audio dealer hebben we de volledige installatie gerealiseerd met HK audio apparatuur. Wandbeugels voor bevestiging van speakers en dergelijke is gerealiseerd door K&M materialen te gebruiken.
 
 
 
Uw geluidsinstallatie een update geven? Riddersma Events is dealer van verschillende audiomerken. Graag bekijken we de mogelijkheden voor uw installatie.
Rosarium Amsterdam

Het Rosarium Amsterdam in Amsterdam was opzoek naar verlichting die gebruikt kan worden tijdens een borrel of bruiloft die sporadisch georganiseerd wordt hierbij. Bij het plaatsen van de verlichtig is het van belang bij dit project dat deze niet opvallend is wanneer niet in gebruik, hierdoor was het belangrijk om gebruik te maken van witte movingheads. Onze partner Chauvet heeft de movingheads voor dit project geleverd. De gehele installatie wordt aangestuurd middels een dmx recorder waar voor geprogrammeerde programma's in zijn gezet, op deze manier is het gemakkelijk te bedienen. Daarnaast is de installatie gemakkelijk uit te breiden in de toekomst.
Wilt u uw locatie geschikt maken voor een borrel maar overdag hier niet de nadruk op leggen? Graag bespreken we met u de mogelijkheden voor het realiseren van een installatie.