Sinds kort is Riddersma Events official dealer van de airtame 2.
Wat is een airtame?
Een airtame is een klein apparaatje dat onder de televisie kan worden geplaatst. Dit apparaatje zorgt dat er draadloos gepresenteerd kan worden. Er geen zij geen HDMI of AV-kabels meer nodig. Het doel van Airtame is mensen in het bedrijfsleven en het onderwijs te helpen om schermen en projectoren optimaal te benutten en een betere samenwerking te realiseren. Om het compleet te maken: Airtame kan worden gebruikt met elk besturingsprogramma. 
Hoe werkt het?
De airtame moet worden aangesloten op de televisie, verder moet hij voorzien worden van stroom. Via HDMI maakt de airtame verbinding met de televisie. Wij raden dan ook aan de airtame te plaatsen onder of naast de televisie.
Hoe kan ik streamen?
Er zijn 3 manieren om via de airtame 2 te streamen. De eerste optie is het instaleren van de airtame app. Na het downloaden van de applicatie ben je klaar om te streamen. Optie 2 is voornamelijk voor gasten bedoeld. Plaats de gast applicatie op je USB. Vervolgens plug je de USB in de airtame. Na het presenteren verwijder je de USB. Zo laat je geen sporen achter op de airtame. De laatste optie is het gebruik maken van Airplay. Zo kan de gebruiker makkelijk verbinding maken met haar Apple device.
Help ik heb geen stroompunt bij mijn televisie?
Bij een televisie is er niet altijd een stroompunt aanwezig. De oplossing hiervoor is de Ethernet (PoE) adapter. Deze adapter kan de airtame voorzien van stroom als er geen stroompunt in de buurt is. De Ethernet brengt 2 voordelen met zich mee. Ten eerste is er geen extra stroompunt nodig bij het scherm. Ten tweede zorgt een bekabelde verbinding ervoor dat de verbinding stabieler is. Dit draagt bij aan een snellere streaming van de content.

Heeft u nog vragen over de airtame? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen.