Ledvloer huren



Ledvloer huren

 
 
Het huren van een ledvloer is net de extra toevoeging aan een feest waardoor het onvergetelijk wordt. Bezoekers van uw feest zullen al vroeg op de vloer staan om te kijken hoe de ledvloer in Middelburg aanvoelt. Wanneer de eerste platen gedraaid worden door de dj op uw feest in Middelburg zult u gelijk mensen de ledvloer in Middelburg zien opgaan, bezoekers willen er zeker van zijn dat ze een plekje op de vloer veroverd hebben. 
 
 
 
 
 
 
 

Wanneer een ledvloer?

Het huren van een ledvloer voor uw feest in Middelburg is niet gekoppeld aan een bepaald soort feest, ieder feest wordt een gave ervaring met een ledvloer. Uiteraard kunt u als organisator van een openbaar evenement er ook voor kiezen om een ledvloer te huren in Middelburg. Denk bijvoorbeeld aan de discofeesten waarin de muziek van Soul en Disco veelvuldig gedraaid wordt, hierbij kan een klassieke verlichte dansvloer natuurlijk niet ontbreken.
 
In samenspraak met de aanwezige lichttechnicus kunnen de patronen en kleuren van de ledvloer bepaald worden tijdens de feestavond. Heeft u tijdens uw feets niet de beschikking over een lichttechnicus? Wij leveren een controller voor de ledvloer met standaard programma's zodat u zelf de vloer kunt bedienen.

Afmetingen ledvloer

 
 
Het huren van een ledvloer in Middelburg is natuurlijk mogelijk voor verschillende gelegenheden. Het probleem bij het huren van een ledvloer is toch vaak de afmeting die genomen moet worden, veel bedrijven verhuren ledvloeren in vaste afmetingem. Bij Riddersma Events zijn we ons bewust van het feit dat iedereen andere wensen heeft, hiermee proberen we dan ook zoveel mogelijk rekening te houden. Het belangrijkste als u een ledvloer huurt in Middelburg is dat u rekening heeft gehouden met de volgende zaken:
  • Een vlakke ondergrond die stevig is ( de ledvloer kan niet geplaatst worden op gras of zand )
  • Een vrije stroomgroep beschikbaar
  • De mogelijkheid om de ledvloer tot op de gewenste locatie te krijgen, het huren van een ledvloer is helaas niet mogelijk op een verdieping wanneer geen lift aanwezig is.
Naast de bovenstaande zaken kan de ledvloer die u huurt in Middelburg bij Riddersma Events worden aangepast aan uw wensen. De ledvloer tegels die wij leveren hebben een afmeting van 1 bij 1 meter, u kunt de vloer dus zo groot of klein maken als u zelf wilt. Standaard wordt de ledvloer geleverd met schuine randen zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over gasten die de ledvloer op willen.




Kosten van een ledvloer?

Een overweging die gemaakt moet worden op ieder feestje zijn de kosten, uiteraard begrijpen we dat u graag vooraf wilt weten hoeveel de kosten bedragen voor het huren van een ledvloer in Middelburg. Het is voor ons belangrijk om transparante prijzen of te geven aan u als huurder zodat u niet voor verrassingen komt te staan achteraf. 
De kosten voor een ledvloer worden per vierkante meter gerekend, u kunt als rekeningsom hiervoor aanhouden dat u €25,- inclusief btw per vierkante meter dient te betalen. De kosten zijn inclusief het opbouwen en afbreken van de vloer bij u op locatie, wanneer de locatie buiten Walcheren is worden extra kosten voor het transport gerekend. Omdat iedere situatie uniek is maken we hiervoor graag een maatwerk offerte voor u. Voor een maatwerk offerte voor een ledvloer in Middelburg kunt u Contact opnemen met onze verhuurafdeling.

Ledvloer voor beursstand

Wanneer u als bedrijfs besluit om de beurs te bezoeken met uw organisatie draait alles om opvallen met uw product en stand. Natuurlijk kunt u opvallen door een opvallende standconstructie of door een tv scherm te plaatsen waarop u content over uw onderneming kunt afspelen. 
Een andere manier om op te vallen bij een beurs in Middelburg is door het plaatsen van een ledvloer. Net als bij feesten willen bezoekers kijken of het mogelijk is om te staan op de ledvloer die u geplaatst heeft voor de beurs in Middelburg. Door van te voren goed door te spreken met ons wat uw wensen zijn kan de ledvloer zo geprogrammeerd worden dat deze aansluit op de huisstijl van uw onderneming. Naast het huren van deze ledvloer voor uw beurs in Middelburg kunt u er ook voor kiezen deze te plaatsen op andere beurzen, wij bekijken dan graag de mogelijkheden van een samenwerking met u.

Schuine randen

 
 
U kunt zich vast een feest herinneren waabij een ledvloer geplaatst is waarbij een opstap aanwezig was, veel ledvloeren hebben een opstap. Bij Riddersma Events hebben we ervoor gekozen om een ledvloer in de verhuur te nemen voor in Middelburg die geen tot een zeer lage opstap heeft. De opstap van de ledvloeren die verhuurd worden is 10mm, een zeer kleine opstap dus. Wij begrijpen echter dat u geen risico wilt lopen dat uw gasten over de vloer struikelen, om dit te voorkomen leveren wij gratis schuine randen bij een ledvloer die u huurt in Middelburg.
 
De schuine randen worden in de vloer geklikt en zijn op deze manier onderdeel van de vloer. U heeft geen losse delen die kunnen schuiven tijdens de avond. Om de randen zo min mogelijk op te laten vallen is gekozen voor witte schuine randen die geleverd worden bij de Ledvloer. Waneer het feest ten einde is worden de schuine randen door ons personeel afgedaan met schoonmaakmiddel, zodat wij er altijd zeker van zijn dat de ledvloer helemaal klaar is voor gebruik.


Pixels van ledvloer

Tijdens het zoeken naar ledvloeren in Middelburg is het u vast opgevallen dat veel verschillende mogelijkheden aangeboden worden. Hierbij is de afmeting van de ledvloer de meest voor de handliggende variable, het si echter ook van belang om te weten wat voor soort ledvloer u wilt. Het soort ledvloer dat u huurt hangt direct samen met de toepassing van de ledvloer. U kunt ervoor kiezen om een ledvloer met vlakken te laten plaatsen waarbij ieder vlak een kleur kan krijgen waardoor patronen gebouwd kunnen worden. Een andere optie is om een pixelvloer te huren, deze vloeren kunnen meer patronen maken en hebben zelfs de mogelijkheid om een logo te vertonen. Wanneer u kiest voor een ledvloer met pixels bekijken wij graag hoe uw logo op de vloer vertoond kan worden. 
 
Weet u toch niet helemaal welke ledvloer u wilt plaatsen of wilt u weten of de wensen die u heeft mogelijk zijn? Neem contact op met onze verhuurafdeling om een afspraak bij ons op kantoor in te plannen of bij u op locatie.