HK Audio L3-112FA

HK Audio L3-112FA

De speakers van de LINEAR 3 reeks werden ontworpen voor een grote veelzijdigheid en een aangepast vermogen voor elk type band en dj. Ze zijn de kleine zusjes van de LINEAR 5 en leveren een zeer evenwichtige sound, een hoge definitie, een zuivere weergave van de stemmen en een indrukwekkende precisie. in het laag. Bovenop de geavanceerde DSP technologie beschikken deze speakers over dezelfde uitzonderlijke Duitse normen die reeds vele jaren de reputatie zijn van HK audio.

De HK audio L3-112 FA is een fullrange speakers die gebruikt kan worden tot ongeveer 150 personen zonder gebruik te maken van een bijhorende subwoofer. Hierdoor zijn de speakers gemakkelijk in plaatsen als je alleen op pad bent.

De technologie die de LINEAR 3 serie aandrijft laat gebruikers toe professionele resultaten te bereiken, zelfs zonder gedetailleerde kennis van de materie. Eenvoudige regelingen (vb: 4-bands EQ, Bass Boost Contour Etc.) maken het instellen van een degelijke sound voor elke muziekstijl, ruimte of publiek zeer makkelijk. De speakers van de LINEAr 3 serie bieden de volgende specifieke specificaties:

Een ruime headroom dankzij D class versterkers met een vermogen van 1200 watt.
Een coherent sound op elk volume dankzij slimme limiters op meerdere banden.
Een precieze en constante spreiding voor een maximale berperking van ongewenste weerkaatsingen.
Ben je opzoek naar bassspeakers bij deze full range speaker dan hebben we hier uiteraard een geschikte variant voor, de L SUB 1500 A en L SUB 1800 A.

695,95€ 749,-