Catchbox lite microfoonset

Catchbox lite microfoonset

Bent u tijdens uw evenement opzoek naar meer interactie met de bezoekers of wilt u een informelere sfeer op uw evenement? De catchbox lite is de ideale oplossing voor evenenementen tot 150 personen waarbij het publiek vragen mag stellen. De catchbox kan gemakkelijk aangesloten worden op bestaande installaties waardoor technische kennis niet noodzakelijk is.

De catcbox kan gebruikt worden tijdens, vergaderingen evenementen en natuurlijk in het onderwijs. Door de automute functie wordt de microfoon in de catchbox afgesloten zodra hij gegooid wordt, hierdoor worden vervelende bijgeluiden uitgesloten. Natuurlijk zit een ongelukje in een klein hoekje als gegooid wordt met apparatuur, daarom is ervoor gekozen om de catchbox vuilafstotend te maken. Gooit u perongeluk naar iemand die koffie erover morst dan veegt u dit gemakkelijk van de catchbox af.

Het is mogelijk om de catchbox te bestellen in verschillende kleuren waardoor deze aansluit op uw huisstijl. De catchbox kan standaard geleverd worden in de volgende kleuren:
- Blauw
- Organje
- Groen

Naast de standaard kleuren is het mogelijk om een volledig eigen design te laten maken, hierdoor is uw gooibare microfoon volledig geintergreerd in uw huisstijl. Een custommade catchbox heeft een levertijd van 1 tot 2 weken.

Kleur
625,-