Karaokeset

Karaokeset

Wil je thuis een feest geven en net wat anders doen dan andere? Bij Licht en geluid zeeland kunt u een karaoke set huren. Voor deze installatie heeft u geen tv of beamer nodig de clips kunnen afgespeeld worden het geleverde beeldscherm. U kunt deze set gebruiken voor feesten bij u thuis of op een feestlocatie.

Bij Riddersma Events kunt u karaoke sets huren voor feesten en evenementen. Alle benodigdheden zijn inbegrepen bij deze set dus een tv of beamer is niet nodig.

De ingebrepen muziekcomputer bevat meer dan 50 duizend unieke nummers die meegezongen kunnen worden. Er worden ook standaard 2 draadloze microfoons meegegeven.

Standaard worden er twee luidsprekers meegegeven, die geplaatst worden op statief. Mocht u een groter gezelschap hebben is er ook nog een mogelijkheid om de standaard speakerset uit te breiden naar een grotere speaker set. Met de grotere speaker set is het mogelijk om 200 mensen te laten genieten van uw zangtalent. De grotere speaker set bestaat uit 2 topluidspeakers en 2 subwoofers.

Tijdens het afhalen zal een technicus u uitleggen hoe de apparatuur aangesloten dient te worden. Wilt u liever dat wij de installatie voor u aansluiten dan is dat natuurlijk geen enkel probleem en doen wij dit graag voor u.

Wilt u weten welke nummers precies kunnen worden meegezongen? Stuur een mailtje of bel ons en wij sturen een lijst op met alle beschikbare nummers.

Speakerset
125,-