Wat is een Catchbox?

Een Catchbox is een microfoon die ontworpen is om mee te gooien. Het gooien is ontwikkeld om ervoor te zorgen dat meer interactie ontstaat bij tijdens trainingen, conferenties, lezingen en workshops. Wanneer een spreker een vraag stelt aan de zaal kan hij of zij de Catchbox het publiek in werpen. De natuurlijke reactie van mensen is om objecten die gegooid worden op te vangen, hierdoor zal iemand ook antwoord geven op de vraag die gesteld wordt.  In tegenstelling tot andere microfoons is de Catchbox gebouwd om mee te gooien en zal hij hierdoor ook niet beschadigen. 
Catchbox Lite kopen?

Het is mogelijk om twee verschillende varianten te kopen van de Catchbox, het onderscheid is gemaakt door bij de lite versie een zender en ontvanger in te bouwen. De lite versie is dan ook zeer geschikt tot gezelschappen met maximaal 100 deelnemers. Een ander voordeel is dat de set helemaal compleet is, u kunt de lite versie dan ook gemakkelijk inzetten in combinatie met uw eigen geluidsinstallatie. Een Catchbox lite is duurder dan een Pro versie, dit verschil komt doordat de Lite versie een ingebouwde zender en ontvanger heeft.  Daar staat tegenover dat de Lite versie zeer gebruiksvriendelijk is en door in principe iedereen met basis kennis van audio geïnstalleerd kan worden. 

Catchbox pro kopen?

Het kopen van een Catchbox Pro is voornamelijk interresant voor bedrijven die professioneel actief zijn op het gebied van audiovisuele ondersteuning. De Catchbox wordt geleverd zijn zender en ontvanger waardoor het mogelijk is om de Catchbox te combineren met eigen zenders en ontvangers die gebruikt worden bij uw bedrijf of op de locatie. De Catchbox pro is goedkoper in aanschaf dan de Lite Catchbox, dit verschil komt doordat u appart een zender en ontvanger dient aan te schaffen zodat alles werkt. Wij adviseren om een Catchbox pro te kopen wanneer u evemeneten doet met meer dan 100 bezoekers. Daarnaast kunt u bij de Catchbox pro zwaardere zenders en ontvangers gebruiken, dit kan handig zijn wanneer een locatie problemen heeft met frequenties voor microfoons en in ear systemen.

Custom design

Als u als organisatie een Catchbox koopt voor eigen evenemten en workshops kunt u ervoor kiezen om de Catchbox volledig te personaliseren. Het personaliseren van uw Catchbox kan gedaan worden door het logo van uw bedrijf op te cover te drukken en deze uit te voeren in uw eigen huiskleur van het bedrijf. Koopt u een Catchbox om te verhuren dan kunt u ook ervoor kiezen om uw bedrijfslogo te vermelden op de Catchbox, hierdoor maakt u uw audiovisuele onderneming zichtbaar bij uw directe potentïele klanten. Ons advisie bij het design is dat u kiest voor een kleur die constant past bij de activiteiten, hierdoor hoeft u niet meerdere covers aan te schaffen en spaart u kosten.


Catchbox voor onderwijsinstellingen

Catchboxen zijn zeer goed te gebruiken in het onderwijs om interactie te creereen tijdens lessen en lezingen die gegeven worden door docenten. Vaak is het zo dat leerlingen niet op letten of niet actief zijn tijdens discussies die gevoerd worden tijdens de lessen. Door gebruik te maken van een Catchbox kunt u meer interactie creeren, leerlingen vinden het gooien met een Catchbox immers ontzettend leuk.
Riddersma Events wil het gebruiken van een Catchbox in onderwijsomgevingen stimuleren en geeft daarom 15% korting op een Catchbox wanneer u een onderwijsinstelling bent.  Mocht u gebruik willen maken van de korting voor onderwijsinstellingen verzoeken wij u contact op te nemen met onze klantenservice, de gegevens hiervan kunt u vinden op de contactpagina.
Naats onderwijsinstellingen kunt u ook gebruikmaken van een de korting op een Catchbox wanneer u een geregisteerde scholingsonderneming heeft waarbij een rechtsgeldig certificaat wordt uitgegeven. Als u twijfels over het in aanmerkingen komen voor korting of niet dan kunt u de vraag neerleggen bij onze klantenservice, zij bekijken graag met u de mogelijkheden.


Hoe werkt de Catchbox bij het gooien?

Een Catchbox is speciaal ontwikkeld om te gooien, hierdoor zijn een aantal modificaties gedaan aan de microfoon. Een van de belangrijste verschillen met een traditionele microfoon is dat wanneer de Catchbox valt er geen schade aan de microfoon onstaat, dit komt doordat de microfoon is ingebouwd in de box. 
Een ander verschil tussen een Catchbox en een standaard microfoon is dat het geluid niet versterkt wordt door de microfoon wanneer de land. Dit  is door de ontwikkelaars van Catchbox gerealiseerd door de microfoon pas in te schakelen wanneer deze gevallen of gevangen is, als gevolg van deze techniek behoren vervelende geluiden van het gooien en vallen tot de verleden tijd,

Garantie op een Catchbox?

Wanneer u een Catchbox koopt bij een officiele dealer ontvangt u standaard een jaar garantie op de Catchbox, deze garantie is op de volledige Catchbox. Daarnaast hebben wij bij Riddersma Events diverse Catchboxen op voorraad waardoor we u een vervangend exemplaar kunnen aanbieden zolang uw eigen Catchbox in reparatie is, op deze manier hoeft u niet in te leveren op kwaliteit tijdens uw evenementen. Als u een Catchbox opstuurt voor garantie zal deze opgestuurd worden naar Letland waar de egineers van Catchbox het probleem zullen proberen te verhelpen.  Mocht blijken dat het repareren van uw Catchbox niet mogelijk is zult een nieuwe of gereviseerde Catchbox ontvangen ter vervanging. Kosten voor het verzenden zullen voor rekening van Riddersma Events komen zodat u geen omkijken heeft naar de garantie.
 
 

Catchbox proberen?

Het kan goed zijn dat u een Catchbox eerst wil proberen voor een periode om te zien of de Catchbox aansluit op de verwachtingen die u heeft van de Catchbox. Wij kunnen u kosteloos een demo exemplaar beschikbaar stellen voor de periode van 14 dagen, indien u ervoor kiest om de Catchbox aan te kopen zullen wij deze voor u ruilen met de demo variant. Blijkt na de 14 dagen dat de Catchbox toch niet aansluit op uw wensen of verwachtingen die u had van de Catchbox dan kunt u de Catchbox retouneren aan ons, dit kan via de post of u kunt de geleende Catchbox afleveren bij onze vestiging in Middelburg.